برنامه سریالی یک ساله دمت اوزدمیر و بازی در نقش اول دو سریال!
به گزارش کلک دانش از خبرگزاری های ترکیه، دمت اوزدمیر بازیگر معروف و شناخته شده ترک به همراه همسر خود اوغوزهان کوچ جلوی دوربین رفت و درباره سریال های جدیدش با خبرنگاران صحبت کرد.
دمت اوزدمیر که قرار است با انگین آکیورک جلوی دوربین برود، بازیگر نقش اول سریال اسم من ملک است (Benim Adım Melek) خواهد بود.
لازم به ذکر است این نقش قبلا برای آصلی انور در نظر گرفته شده بود که پس از باردار شدن او به دمت اوزدمیر پیشنهاد شد.
دمت اوزدمیر در جمع خبرنگاران گفت: میتوانم بگویم خیلی هیجان زده ام زیرا همه چیز خیلی سریع پیش رفتو من به زودی سر صحنه خواهم بود غیر از این به هیچ چیزی اشاره نمی کنم. سعی می کنم کاری متفاوت انجام دهم، امیدوارم مخاطبان دوست داشته باشند چون باعث خوشحال من می شود.
اوغوزهان کوچ همسر دمت اوزدمیر در ادامه افزود: چون فیلمبرداری سریال از هفته اول ژانویه سال 2023 قرار است آغاز شود پس به جای ساخت برنامه کنسرت برای سال نو این روز مهم را با همسر خود سپری خواهد کرد.
دمت اوزدمیر که قرارداد ویژه ای با دیزنی پلاس بسته است فقط می تواند در پروژه های فاکس تی وی شرکت کند. می توان نتیجه گرفت بخاطر توافق صورت گرفته به دلیل خواهر بودن دیزنی پلاس و فاکس تی وی، این بازیگر معروف نمی تواند در سریال هایی که از سایر شبکه های تلویزیونی پخش می شود بازی کند.
دمت اوزدمیر همچنین اعلام کرد دوران پرکاری را آغاز کرده است و فصل دوم سریال بین دنیا و من (Dünyayla Benim Aramda) برای دیزنی پلاس فیلمبرداری می شود و من فصل دوم را شروع خواهم کرد. چون در ماه ژوئن به سر صحنه میروم وقت استراحت نخواهم داشت.
ترجمه شده توسط: هاشم شهرزاد دیزج | اختصاصی کلک دانش
ارسال نظر